Anklaar
Logo Logo

Nieuwbouw in Apeldoorn

In het noordoostelijke deel van Apeldoorn, bij de wijken Zevenhuizen en Zuidbroek, vindt de nieuwbouw van stadsdeel Anklaar plaats. Naast een volledig nieuw te bouwen winkelcentrum, komen hier ook 60 nieuwbouwappartementen, waardoor er een aantrekkelijke mix van wonen en winkelen ontstaat.

Er is de laatste jaren al veel nieuwbouw gepleegd in Apeldoorn en ook dit nieuwbouwproject is weer een mooie aanvulling op het woningaanbod in Apeldoorn. Het nieuwe winkelcentrum beschikt straks over ruim 14.000m2 winkeloppervlakte. Daarmee zal dit centrum een belangrijke functie gaan vervullen voor de inwoners van Zevenhuizen en Zuidbroek.

Gewoon in Apeldoorn

Met de slogan “Gewoon in Apeldoorn” presenteert Apeldoorn zich als een stad die wel de voordelen, maar niet de nadelen van een grote stad heeft. Op het gebied van vrije tijd is Apeldoorn een veelzijdige stad, met veel groen en natuur. Niet alleen de parken in de stad dragen hier aan bij, maar zeker ook de ligging op de Veluwe.

Op cultureel gebied komt de liefhebber niets tekort, met Theater Orpheus, een van de vijf grootste theaters van ons land, en vele evenementen en festivals die jaarlijkse in Apeldoorn plaatsvinden.

Plezierig wonen in Apeldoorn

Apeldoorn is een fijne stad om te wonen, een comfortabele familiestad met een combinatie van een divers woonaanbod en goede voorzieningen voor jong en oud. Centraal gelegen in het land en vanuit alle windstreken goed bereikbaar.

Een stad die zich kenmerkt door veel groen en ruimte, maar ook door een dynamisch bedrijfsleven.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?