Anklaar
Logo Logo

Alle voorzieningen in de buurt

Je woont boven een winkelcentrum, dus voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te gaan. In Anklaar vind je straks de supermarkten van Albert Heijn en Lidl en verder winkels van Gall & Gall, Etos, Zeeman, Kruidvat, Blokker en Bruna. Maar ook een opticien, bakker, groenteboer, speciaalzaak, kapsalon en cafetaria heten je van harte welkom.

Recreatie

Paleis Het Loo ligt op 10 minuten fietsen van Anklaar, een prachtige plek om heerlijk te wandelen of te bezoeken met kinderen en kleinkinderen. Het hele jaar door worden hier allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Komen de kleinkinderen op bezoek? Laat ze dan even lekker uitrazen in Monkey Town. Deze indoor speeltuin ligt aan de andere kant van de Laan van Zevenhuizen. Of neem ze mee naar de Apenheul of Julianatoren. Heb je zelf behoefte aan ontspanning? De sauna- en wellnessresorts in Bussloo en Emst vind je op nog geen 15 minuten rijden. En met de Veluwe om de hoek, zit je zo in de natuur voor een heerlijke wandeling of fietstocht

Sport

Met al het groen in Apeldoorn om je heen, hoef je niet stil te blijven zitten. Wie zijn conditie op peil wil houden, kan heerlijk gaan wandelen of fietsen. In de omgeving van Anklaar vind je verder verschillende sportscholen. Als je liever in teamverband actief bent, kun je kiezen uit tal van sportverenigingen. Variërend van voetbal- en hockeyclubs tot biljart- en dartclubs.

Scholen en zorg

Apeldoorn heeft een eigen ziekenhuis waar je terecht kunt voor specialistische zorg. Verder zijn er in de directe omgeving van Anklaar meerdere huisarts- en tandartspraktijken. In de wijk zitten ook fysiotherapiepraktijken en andere gespecialiseerde zorgverleners. 

Op loop- en fietsafstand van Anklaar vind je verschillende basisscholen. Apeldoorn telt natuurlijk ook diverse scholen voor voortgezet onderwijs en praktijkonderwijs en een aantal hogescholen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?