Anklaar
Logo Logo

Dinsdag 11 december 17.00 uur start de verkoop van de appartementen in Anklaar-Apeldoorn. Dit project omvat 28 appartementen. Voor deze woningen kun je je online inschrijven via je persoonlijke account. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Lees verder

Als je jouw droomwoning in Anklaar gevonden hebt, wil je natuurlijk ook weten of deze binnen jouw budget valt. Daarom hebben wij nu de indicatieve prijzen op de site staan.

Lees verder

Er wordt hard gewerkt aan de definitieve beelden van de appartementen! De beelden geven een zeer realistisch beeld van hoe deze nieuwe buurt er uit komt te zien. Dit is de tussenstand.

Lees verder

Waar staat mijn toekomstige woning? En krijg ik wel zon op het balkon? Bekijk op de laagoverzichten voor de locatie van de appartementen.

Lees verder

Goed nieuws! Eindelijk is de website van de appartementen in Anklaar beschikbaar. Wil jij in aanmerking komen voor één van de 28 appartementen? Geef jouw favoriete woningtype een hartje, lees snel verder waarom dit nodig is.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?