Opgeleverd

Comfortabel wonen in Anklaar

Het nieuwe Winkelcentrum Anklaar is het geheel gemoderniseerde winkelhart van de wijken Zevenhuizen en Zuidbroek. Boven de winkels vind je ruime, moderne en comfortabele nieuwbouwappartementen van verschillend formaat. Zo hoef je als bewoner nooit ver op pad voor de dagelijkse boodschappen.

image alt

Van start tot finish

  • April 2018 - De bouw van 28 koop- en 32 huurwoningen ging van start. Dankzij het strakke metselwerk kregen het winkelcentrum en de appartementen al snel hun karakteristieke uitstraling.
  • Dinsdag 11 december 2018 - Start verkoop van de 28 appartementen. Er was veel interesse en de meeste woningen waren in februari 2019 al verkocht. De laatste kopers zetten in oktober 2019 hun handtekening op de koopakte.
  • September 2019 - De koopwoningen werden opgeleverd.
  • 9 oktober 2019 - Feestelijke opening van het vernieuwde winkelcentrum Anklaar. Duizenden Apeldoorners genoten van uiteenlopende optredens en een uitgebreid kinderprogramma, met als hoogtepunt de spectaculaire afsluiting van Maan.
  • November 2019 – De huurwoningen werden opgeleverd.

image alt

Mix van landelijke ketens en lokale ondernemers

Winkelcentrum Anklaar pronkt op de plek waar ruim 40 jaar het voormalige winkelcentrum heeft gestaan. Naast een aantal ‘oude bekenden’ vind je er ook veel nieuwe huurders. Hierdoor ontstaat een interessante mix van landelijke ketens en lokale ondernemers. Zo vind je er o.a. Hema, Albert Heijn, Lidl, Gall & Gall, Etos, Hans Anders, Zeeman, Kruidvat, Blokker, Bruna, Garant Optiek, Bakkerij Frentz, Groenteboer Kros, Speciaalzaak Mekelenkamp, Ter Stal, Ami Kappers en Cafetaria Anklaar.

Anklaar is goed bereikbaar

Het centrum van Apeldoorn ligt op slechts 10 minuten fietsen. En met de auto ben je via de Laan van Zevenhuizen of de Sluisoordlaan binnen 10 minuten op de A50, richting Arnhem of Zwolle. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar treinstation Apeldoorn. Bussen stoppen op loopafstand van het appartementengebouw. Vanaf bushalte Faustraat aan de Laan van Zevenhuizen stap je zo op de buslijnen 9, 201 en 203 richting het station en Zwolle.