Anklaar
Logo Logo

Planning appartementen Anklaar

Op dit moment is de bouw van het winkelcentrum en de daar bovengelegen appartementen volop bezig. Zie jij het wel zitten om in een heerlijk comfortabel appartementen te wonen? Schrijf je nu alvast in als belangstellende. Dinsdag 11 december om 17.00 uur start de online inschrijfperiode van de appartementen in Anklaar. Geef vanaf dan jouw 5 voorkeuren door via je persoonlijke account. De inschrijfperiode sluit op 18 december om 17.00 uur. Uiterlijk donderdag 20 december krijg je bericht of je een optie hebt op één van de appartementen in Anklaar.

Op de hoogte blijven?

Zie je het wel zitten om eigenaar te worden van zo'n heerlijk comfortabel appartement dicht bij alle voorzieningen? Abonneer je dan nu alvast op onze nieuwsbrief. We houden je regelmatig op de hoogte over de appartementen in Anklaar.

Maak een persoonlijk account

Wil je straks ook wonen in Anklaar? Dat kan alleen als je een persoonlijk account aanmaakt in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete appartementen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de appartementen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete appartementen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?